Schietbaanweg! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Sanne Dijk - WaarBenJij.nu Schietbaanweg! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Sanne Dijk - WaarBenJij.nu

Schietbaanweg!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Sanne

29 Augustus 2009 | Suriname, Paramaribo

Aangekomen bij Schietbaanweg stond er een vrolijke Surinaamse man op ons te wachten. Hij tilde onze koffers naar boven en wees ons de kamers. We kwamen binnen in een prettige sfeer. Het huis heeft 8 kamers met daarin een bureau, kast en ventilator. 2 douches, 2 wc’s een super ontspannen balkon met lounchbank en hangmat. Ook een gezamenlijke fusie, met internet, computer en met een grote keuken met twee koelkasten. Dit is echt een huis, dat aan mijn verwachtingen voldoet. Na een tijdje achter internet gezeten te hebben kwamen onze huisgenoten binnen. Een Belgisch meisje Jamal, ze is psycholoog en werkt als vrijwilliger in een kindertehuis en bij het aidsfonds. Ze is op doorreis en haar volgende bestemming is Venezuela. Ook is een vriend van haar op bezoek voor twee weken “Benjamin”, hij gaat ook aankomende Vrijdag naar Venezuela. Er is een meisje “Saskia”die hier al eens eerder 3 maanden is geweest en nu twee weken op vakantie is. Ze houdt van salsadansen en gaat vaak op stap met vrienden die ze nog kent van haar periode hier. Verder is er nog een meisje uit Duitsland die voor een aantal weken vrijwilligerswerk doet in de dierentuin en natuurlijk ben ik met de drie meiden uit Groningen “Judith, Wendy en Margot” die fysiotherapie studeren en stagelopen in verschillende ziekenhuizen of praktijk. Dus uiteindelijk zitten we nadat we onze spullen hebben geïnstalleerd op het balkon met z’n allen. Zo had ik het mij voorgesteld! Nu kan mijn werk/vakantie beginnen.