Zondag rustdag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Sanne Dijk - WaarBenJij.nu Zondag rustdag - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Sanne Dijk - WaarBenJij.nu

Zondag rustdag

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Sanne

30 Augustus 2009 | Suriname, Paramaribo

Zondag is een ontspannen dag en bloedheet, zoals elke andere dag. Met mijn huisgenoten ga ik naar white beach en onze vaste taxichauffeur “Winston” brengt ons naar een aangelegd strand aan de Surinaamse rivier. Op het terrein kan je met een groep een hutje huren voor de schaduw en hangmatten, helaas zijn er geen hutten meer aan het water. Dus leggen we onze spullen neer en springen we het water in. Het water is warm en je kan er zo in lopen. Als je niet beter wist, dan zou je denken dat je in een kinderbadje terecht bent gekomen. Echt heerlijk! Na een beetje zwemmen ga ik in een hangmat liggen en kom er alleen uit als ik honger heb en een grote bak nasi ga halen. Dit noem ik nou ontspannen.
Om 18.00 zijn we terug en ga ik op weg naar een vriend van mijn opa, ik bel “Winston”. Ik dacht dat ik bij een huis aan zou komen, in plaats daarvan word ik bij een mega casa of terwijl een huis lijkend op een hotel afgezet. Blijkt deze beste man, drie luxe winkels te bezitten en geen cent te kort heeft. Ik ben meestal niet zo snel onder de indruk van geld of rijkdom, maar dit had ik niet aan zien komen. Het blijkt ook een hele aardige man ( wat nog belangrijker is natuurlijk) te zijn en ik heb ook gelijk zijn vrouw, zoon, schoondochter en kleinkinderen ontmoet. Ik heb natuurlijk meteen spelletjes gedaan met de kinderen, heel gezellig.

• 02 September 2009 - 21:12

Leonie:

Tja vorige reactie was helemaal leeg.......te snel op reactie plaatsen gedrukt.....nu dan echt.

Wat schrijf je leuk!!.
    Geweldig om te lezen.

Kus mam

• 03 September 2009 - 08:13

Amanda:

Wat leuk om je zo te volgen en wat een verhalen allemaal! :D Ik heb ze net allemaal gelezen, aangezien vandaag mijn mailbox vol stond met allemaal berichten van jou die ik pas gisteren ontvangen heb..?
    Fijn om te horen dat het je goed gaat in Suriname en je ziet, je Pedagogische skills komen zo nog goed van pas in het dagelijks leven! ;) Heel veel succes & plezier met je stage! Groetjes, Aman.

• 03 September 2009 - 11:14

Ra'tje:

Sannn,

Wat een leuke verhalen zeg:)
    Ik geniet hier met je mee hoor!
    Vanavond ga ik je weer een uitgebreide mail sturen.

XX

• 03 September 2009 - 13:00

Arjan:

Hey san, gaaf man allemaal, mijn ghanagevoel komt ook helemaal terug als ik je verhalen lees! Geniet ervan, het gaat super worden! xx

• 03 September 2009 - 14:17

Nadia:

Hey lieve San,
    Ben blij dat je veilig bent aangekomen en het nu al zo super naar je zin hebt!! Zo te horen geen tijd voor heimwee :) Enjoy hunny! Kijk uit naar je volgende berichtjes en verhalen. Dikke kus

• 03 September 2009 - 17:47

Nathalie:

E fawaka!!
    he meis leuk je verhalen te lezen, nu begrijp ik het wat beter dat verhuis verhaal, haha
    ja maakt wat mee op reis!
    Hopelijk bavalt je stage ook, ben heel benieuwd.
    hou me op de hoogte!
    kijk uit naar 13 nov!
    dikke kus

• 06 September 2009 - 07:38

Renee En Jaco:

Hi Sanne,

Wij gaan op afstand mee genieten van de sfeer die jij aan het opzuigen bent.
    Je start ziet er veelbelovend uit en we krijgen de indruk dat je een wereldtijd gaat krijgen daar.
    Veel succes en geniet vooral van de komende mooie maanden en prachtige ervaring.

Liefs

• 09 September 2009 - 20:09

Rosalien:

Hallo Sanne, Van jouw moeder deze site gekregen dus ook even reageren.
    Zoals je waarschijnlijk weet zit kitty inmiddels ook in Paramaribo. Benieuwd of je al met haar in contact geweest bent. Leuk hoor al die verhalen. Kitty heeft ook een site waar je haar kunt volgen. Is toch wel anders dan vroeger.
    Op deze manier hou je toch goed contact met de "buitenwereld".
    Hele fijne tijd en ik blijf je volgen.
    veel lieve groetjes
    Rosalien

• 11 September 2009 - 11:49

Marthijn:

Hé Sanne,

Leuk om je belevenissen zo te volgen :-). Hopelijk wordt het een geweldige tijd daar in Suriname maar ik ben wel nieuwsgierig hoe het er allemaal daar eruit ziet.... dus verblijd ons met foto's :-D

X Marthijn