Wan switi kresneti! nanga wan bun njun jari!
Door: s.j van Dijk
Blijf op de hoogte en volg Sanne
24 December 2009 | Suriname, Paramaribo
Jullie hebben dit jaar echt een witte kerst.Ik heb foto's gezien. Lijkt me helemaal niets. Ik ben blij dat ik in de zon zit.:-P Hoewel ik het kerstgevoel wel een beetje mis,met dit warme weer. De afgelopen dagen heb ik kerst gevierd met de schatjes van Santa Boma en Opa Doeli (jeugdgevangenissen). Veel gezongen, gedanst en kaarsjes aan gestoken. Die jongens kunnen zo goed dansen en zingen.Ookal zitten ze in het gevang, voor hun moet het natuurlijk ook een beetje kerst zijn.
Ik zit zelf in het binnenland met kerst. Ik vertrek morgen en vlieg maandag weer terug, echt een kerstgedachten. Ik wens jullie een fijne kerst en oud op nieuw toe en ik zal aan jullie denken als ik lekker met dertig graden in de rivier aan het baden ben en met het gehele volk van Suriname sta te swingen.
Bosi en Brassa!
24 December 2009 - 22:26
Renée En Jaco:
Hi sanne,
Oo voor jou warme :-) Kerstdagen en alvast een goed begin van 2010.
Liefs,
Renée en Jaco -
31 December 2009 - 12:37
Gerard En Marja:
We volgen je verhalen en krijgen genoeg mee van je moeder om te begrijpen wat je bezig houdt.
Keep up the good work.
Beste wensen voor 2010
03 Januari 2010 - 10:55
Arjan:
Gelukkig nieuwjaar en blijf genieten tot het laatste moment maar dat lukt jou zeker zo te zien! xx